www.badiadelvalles.cat
Dissabte, d'11 a 14 hores, Badia del Vallès participarà en l'acte Mulla't, per conscienciar i recaptar fons per lluitar contra l'esclerosi múltiple.

A la piscina es posarà a la venda productes com samarretes la recaptació dels quals anirà dedicada a la investigació. També hi haurà una guardiola per a les persones que vulguin col·laborar. La piscina dedicarà uns carrils de natació per a les persones que vulguin nedar uns metres solidaris, a les quals se’ls lliurarà un diploma acreditatiu.

A les 12 del migdia, tindrà lloc el salt solidari en què els socorristes i voluntaris mobilitzaran les persones al voltant de la piscina per saltar a l’aigua al mateix temps.

Després d’uns anys sense que se celebrés, gràcies a la implicació d’una voluntària, Alexandra Lavalle, que va proposar l’Ajuntament reprendre aquesta acció de suport a les persones que tenen aquesta malaltia, enguany Badia torna a col·laborar amb la Fundació Per l’Esclerosi Múltiple.

En la fotografia, el regidor d’Esports, Antonio García; la voluntària Alexandra Lallave, i el tinent d’alcaldessa tercer, Josep Martínez, ajudats d’un voluntari ben jove.

Poster de l'activitat.

Publicat el 17.07.2019