Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Busques feina en el sector industrial? Vine al taller sobre les vocacions amb més sortida professional al Vallès Occidental! Divendres, a les 11 hores, a l'edifici El Molí
Divendres 4 d´octubre, a les 11 hores, el Servei d´Inserció Laboral i Ocupació de l´Ajuntament de Badia del Vallès et proposa un taller totalment gratuït sobre les vocacions industrials que més sortida tenen a la nostra comarca.
Divendres 4 d'octubre, a les 11 hores, el Servei d'Inserció Laboral i Ocupació de l'Ajuntament de Badia del Vallès et proposa un taller totalment gratuït sobre les vocacions industrials que més sortida tenen a la nostra comarca, organitzat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental.

En aquest taller podràs conèixer les vocacions que més es demanen dins la indústria: alimentari, químic, metall–mecànic, tecnologia, qualitat i instal·lacions, tèxtil.

Per a cadascuna d'aquestes vocacions et proporcionarem informació sobre:

  • sortides professionals
  • necessitats que tenen les empreses
  • perfils professionals que estan donant resposta
  • itineraris formatius que es poden seguir per accedir a aquestes ocupacions
  • competències clau necessàries per desenvolupar aquestes feines de manera exitosa

Si et trobes en un procés de canvi de trajectòria professional o tens inquietud per conèixer com l'impacte dels principals canvis tecnològics han modificat els perfils professionals del sector industrial, no dubtis en adreçar-te a les nostres oficines per informar-te'n:

SERVEI D'INSERCIÓ LABORAL I OCUPACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE BADIA DEL VALLÈS
Edifici El Molí
1a planta
Av. Costa Blava, s/n
08214 Badia del Vallès

Divendres, vine al taller i descobreix el camí del teu futur! Anima't, t'hi esperem!

Publicat el 01.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^