Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La setmana vinent, neteja d'embornals, reixes i canaletes
La setmana vinent, neteja d'embornals
Del dilluns 14 al dijous 17 d'octubre es duran a terme les tasques de neteja d'embornals, reixes i canaletes de la ciutat. Aquestes feines, que estan incloses en la campanya semestral que realitza el municipi, les fa l'empresa Neida SA i tenen com a objectiu eliminar la brutícia, les fulles i els papers que s'acumulen a l'interior d'aquests espais i que poden dificultar la recollida d'aigua els dies de pluja.

No llencis les tovalloletes humides al clavegueram
Aprofitem per recordar, arran de diversos caos d'embussaments detectats a la xarxa de sanejament i clavegueram, que les tovalloletes humides d'un sol ús no s'han de llençar al vàter, sinó que han d'anar a la fracció de rebuig de les escombraries, ja que el material de què estan fetes no es degrada en contacte amb l'aigua. Cada actuació del servei de camió cisterna per solucionar aquests embussaments costa entre 300 i 600 euros.

Des de l’Àrea d'Entorn urbà i dret a la ciutat de l'Ajuntament volem remarcar la necessitat de col·laborar en la correcta gestió dels residus domèstics. Moltes gràcies per la teva col·laboració.

Publicat el 10.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^