Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia del Vallès commemora el Dia Mundial de la Salut Mental
Fotografia de les entitats participants en el Dia Mundial de la Salut Mental
Badia del Vallès va commemorar divendres passat el Dia Mundial de la Salut Mental 2019 per fer visibles els professionals i les entitats de l'àmbit de la Salut Mental del territori. A la plaça Major es va fer una trobada d'entitats de Salut Mental en què van participar les associacions TDAH+TEA Badia del Vallès, Fundació Tallers Catalunya i l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de Sabadell.

Poc després, a la Sala de Plens, l'alcaldessa de Badia, Eva Menor, va dedicar unes paraules a les persones assistents per agrair la feina que es fa des de les associacions, entitats i serveis públics i va insistir en el fet que “la Salut Mental és un repte que hem d'afrontar de manera integral i coordinada com a societat i al que hem de dedicar els recursos i els esforços necessaris”. A continuació es va projectar el vídeo “El desequilibri perfecte”, que dóna veu a les persones amb una malaltia mental i explica, en primera persona, les seves dificultats. Pots veure el vídeo aquí.

Aquesta jornada s'ha creat per oferir la possibilitat de parlar de la salut mental a escala general, així com per mostrar la lluita per la defensa dels drets de les persones que tenen un trastorn mental i de les seves famílies, amb la finalitat de compartir informacions i posar en relleu les seves necessitats.

Publicat el 14.10.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^