www.badiadelvalles.cat
Badia del Vallès va commemorar divendres passat el Dia Mundial de la Salut Mental 2019 per fer visibles els professionals i les entitats de l'àmbit de la Salut Mental del territori. A la plaça Major es va fer una trobada d'entitats de Salut Mental en què van participar les associacions TDAH+TEA Badia del Vallès, Fundació Tallers Catalunya i l'Associació de Familiars de Malalts Mentals de Sabadell.

Poc després, a la Sala de Plens, l'alcaldessa de Badia, Eva Menor, va dedicar unes paraules a les persones assistents per agrair la feina que es fa des de les associacions, entitats i serveis públics i va insistir en el fet que “la Salut Mental és un repte que hem d'afrontar de manera integral i coordinada com a societat i al que hem de dedicar els recursos i els esforços necessaris”. A continuació es va projectar el vídeo “El desequilibri perfecte”, que dóna veu a les persones amb una malaltia mental i explica, en primera persona, les seves dificultats. Pots veure el vídeo aquí.

Aquesta jornada s'ha creat per oferir la possibilitat de parlar de la salut mental a escala general, així com per mostrar la lluita per la defensa dels drets de les persones que tenen un trastorn mental i de les seves famílies, amb la finalitat de compartir informacions i posar en relleu les seves necessitats.

Publicat el 14.10.2019