Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'Ajuntament explica a l'Associació de Veïns les reunions amb el Departament de Territori i el Consorci de l'Habitatge per millorar les llars de Badia
Un moment de la reunió de l'Ajuntament amb l'Associació de Veïns
L'Alcaldessa de Badia, Eva Menor, i el tinent d'alcaldessa primer, Rafael Moya, es van reunir ahir a la tarda amb els representants de l'Associació de Veïns de Badia del Vallès per explicar-los les darreres reunions celebrades amb el Consorci de l'Habitatge i el Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya.

En aquestes reunions s'ha tractat la reactivació del Pla Director d'Obres Revisat (PDOR) per continuar rehabilitant els balcons dels pisos dels blocs estrella i lineals, el pla de rehabilitació integral del parc d'habitatges de Badia, la urgent necessitat de retirar els elements d'amiant, la creació de l'Oficina de l'Habitatge de Badia i línies d'actuació per al seguiment i compliment de les ITEs.

Canvi de sensibilitat
Eva Menor va transmetre als representants de l'associació que ha detectat un canvi de sensibilitat per part dels seus interlocutors en aquestes entitats supramunicipals. Segons va dir, “semblen molt més conscienciats de la necessitat de resoldre els temes tractats i d'anar avançant per oferir solucions a Badia”. Aquest interès, va dir, “queda palès per les vegades que han convocat reunions i ens han atès els darrers mesos”.

L'alcaldessa i el tinent d'alcaldessa primer també van lliurar als representants la proposta de conveni de l'Ajuntament amb l'Associació de Veïns per a la segona fase de la recollida de les mostres que s'ha estat fent els darrers dies i amb les quals es confeccionarà el mapa de l'amiant a Badia.

Publicat el 28.11.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
^