www.badiadelvalles.cat
Ets un comerciant de Badia del Vallès que no pots continuar amb el teu negoci perquè et jubiles, canvies de poble o simplement no vols continuar amb aquest tipus d'activitat? Des de l'Ajuntament de Badia del Vallès et proposem i oferim que utilitzis el servei de Reempresa, on t'ajudaran a cercar el millor relleu per al teu negoci, així com també a calcular el seu valor a través d'un conjunt de mètodes que s'apliquen per aproximar el valor que pot tenir un negoci i que et servirà per oferir un preu de traspàs.

Reempresa és un servei gratuït que treballa contínuament per afavorir el creixement de les empreses i evitar la pèrdua de llocs de treball, mitjançant una metodologia de treball “Make Place”, que consisteix en publicar l’anunci del teu negoci perquè les persones reemprenedores puguin trobar-te, tot preservant la confidencialitat.

Des de l’Ajuntament de Badia del Vallès t’animem a demanar cita a Reempresa. Personal tècnic especialitzat t’ajudarà a definir la teva proposta de traspàs i t’informarà dels passos a seguir per tancar un acord en positiu. També pots accedir a Reempresa des de la pàgina web de l’Ajuntament o directament a l’enllaç https://www.reempresa.org/.

Publicat el 04.12.2019