Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dissabte, participa en la Gimcana de Nadal!
Imatge de l'activitat
Dissabte 21 de desembre l'Associació de Comerciants de Badia del Vallès organitzarà la Gimcana de Nadal a la plaça Major. A les 10 del matí s'obrirà la inscripció a la plaça Major i, durant tot el matí i fins a les 13.30 hores, els participants aniran resolent, pels carrers del poble, els diferents enigmes que els personatges de la nissaga han preparat.

Durant la jornada es preveu organitzar tres tallers, un d’elaboració de varetes màgiques, un de corbates per embruixar i un altre de tatuatges encisadors. Els més petits podran gaudir una estona del Pare Noel que estarà a la plaça fins a les 19 hores i, a les 18 hores, l’associació de Dones per la Igualtat farà una xocolatada perquè grans i petits puguin gaudir de totes les activitats amb una mica menys de fred.

L’Ajuntament de Badia del Vallès us anima a participar i a gaudir d’aquesta jornada màgica organitzada per l’associació de Comerciants de Badia i us anima a descobrir els regals màgics que podeu trobar a les diferents botigues del nostre poble que, de ben segur, us ajudaran a organitzar aquestes festes.

Cartell de la Gimcana 2019

Publicat el 19.12.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^