www.badiadelvalles.cat
La presidenta de l'└rea de Cohesiˇ Social, Ciutadania i Benestar de la Diputaciˇ de Barcelona, Llu´sa Moret, i la coordinadora d'aquesta Órea, Teresa Llorens, han rebut aquest matÝ a les oficines de la Diputaciˇ al tinent d'alcaldessa tercer, de l'Órea de Ciutadania i Drets Civils de l'Ajuntament de Badia, Josep MartÝnez, i a les tŔcniques de l'Ajuntament, Vict˛ria Henderson i Pilar Argibay, per enfortir les vies de colĚlaboraciˇ en mediaciˇ comunitÓria i feminisme entre ambdues entitats.

La presidenta Moret s'ha mostrat molt interessada per les propostes i ha indicat que la intenciˇ del seu organisme Ús potenciar la colĚlaboraciˇ en aquests Ómbits tan bon punt s'aprovin els pressupostos i les cartes de servei de la Diputaciˇ.

Proposta per a l'establiment d'un servei de mediaciˇ comunitÓria propi
La primera de les propostes presentades per l'equip de Badia de VallŔs Ús la colĚlaboraciˇ en l'Ómbit de la mediaciˇ comunitÓria per a l'establiment d'un servei de mediaciˇ propi del municipi. Llu´sa Moret ha destacat la intenciˇ de colĚlaborar al mÓxim amb Badia per la singularitat del municipi i per les bones experiŔncies prŔvies de treballs que s'han dut a terme conjuntament, com la diagnosi de convivŔncia que es va fer l'any 2017.

Sensibilitzaciˇ en igualtat i atenciˇ psicol˛gica en casos de violŔncia de gŔnere
El segon dels temes tractats ha estat demanar colĚlaboraciˇ a la Diputaciˇ en les accions de divulgaciˇ i sensibilitzaciˇ sobre la igualtat i en l'atenciˇ psicol˛gica a les vÝctimes de violŔncia de gŔnere.

Llu´sa Moret ha transmŔs el compromÝs i implicaciˇ de la Diputaciˇ de Barcelona en aquests punts i ha afirmat que la seva intenciˇ Ús augmentar les partides pressupostÓries per donar resposta a les necessitats que s'hi detectin.

Ambdues administracions s'han emplašat a concretar les accions a principis de 2020, quan ja es puguin definir les partides pressupostÓries.

Publicat el 19.12.2019