Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT ACTIVITATS D'ESTIU
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
El sistema d'aigua calenta del Complex Esportiu, que dóna servei correctament, quedarà definitivament reparat la setmana vinent
Complex Esportiu de Badia del Vallès
Un cop recuperats els sistemes per al subministrament d'aigua calenta, que estan actualment operatius, queda pendent de fer una darrera substitució d'una electrovàlvula, que es farà la setmana vinent, tant punt arribi la nova. Fins a aquesta darrera reparació, tot i que actualment el sistema funciona correctament, es pot produir alguna incidència puntual en la temperatura de l'aigua. Aquestes incidències quedaran definitivament resoltes la setmana vinent.

El sistema que subministra aigua calenta a la piscina, aigua calenta sanitària per a les dutxes i que climatitza la instal·lació està operatiu en aquests moments gràcies a la reparació provisional que s'ha realitzat a l'espera de la recepció de la darrera electrovàlvula que queda pendent de substituir.

Una important avaria que va provocar avaries secundàries
Les incidències que ha patit els darrers dies el sistema d'aigua calenta del Complex són derivades d'una avaria que es va produir el 27 de desembre, quan el trencament d'una vàlvula d'aigua de la piscina va provocar una sèrie d'avaries secundàries als sistemes de control de les calderes.

L'avaria principal es va solucionar el dia 3 de gener, juntament amb la reparació d'un dels sistemes de control de les calderes. La darrera electrovàlvula que va ser afectada per aquesta primera avaria s'ha reparat provisionalment a l'espera de la seva substitució definitiva. Tot i que actualment dóna servei, podria patir mal funcionaments puntuals com el que es va registrar ahir, dimarts 7 de gener.

Aquestes afectacions puntuals quedaran definitivament resoltes un cop es canviï l'actual electrovàlvula per la nova, la setmana vinent.

Publicat el 08.01.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
^