Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Presentació dels projectes dels estudiants de l'ETSAV per millorar Badia del Vallès
Presentació del conveni entre ETSAV i Ajuntament
Avui, 15 de gener, a partir de les 11.30 hores, tindrà lloc, a la Biblioteca Vicente Aleixandre, la presentació dels projectes realitzats pels estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) i que proposen millores en urbanisme, habitatge i sostenibilitat a Badia del Vallès.

Aquests projectes són el resultat del conveni que van establir l’ETSAV i l’Ajuntament per facilitar als estudiants d’arquitectura de l’ETSAV la possibilitat de teoritzar i planificar nous escenaris que millorin el metabolisme social del municipi.

Per primer cop en la història d’aquesta facultat d’Arquitectura hi ha hagut tres tallers de projectes treballant sobre un mateix municipi, cosa que implica que 60 alumnes d’últim any de carrera han fet projectes amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida al municipi, potenciant la interacció social i el respecte al medi ambient.

Les persones participants han tingut l’oportunitat de treballar en un cas real i de conèixer de primera mà els projectes innovadors que està impulsant el consistori actualment, mentre que l’Ajuntament es pot enriquir amb els coneixements dels professors i estudiants. Aquesta col·laboració serveix, al mateix temps, com a model referent de la integració de la universitat pública al territori.

Presentacions a tot Badia
Els projectes es presenten a diverses zones de Badia. Concretament, a la Biblioteca, edifici El Molí i aparcament, al sotapont, al vestíbul del Complex Esportiu, a una parada del Mercat Municipal, al vestíbul de l’Auditori i a l’Ajuntament. Adjuntem el plànol de situació i continguts dels projectes.

Ubicació de les presentacions
 Ubicació de les presentacions

L'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès, ETSAV, de la Universitat Politècnica de Catalunya, UPC BarcelonaTech, va ser fundada el 1973, com a sisena escola d'arquitectura espanyola, juntament amb A Coruña i Las Palmas de Gran Canaria. Des del 1991, l'escola està situada al Campus de Sant Cugat del Vallès.

L’Ajuntament de Badia del Vallès ha participat en el projecte de la mà de les seves àrees de Presidència, Planificació Estratègica i Regeneració Urbana i Entorn Urbà i Dret a la Ciutat, que han posat a disposició de l’ETSAV els equips tècnics del consistori per col·laborar amb els alumnes.

Publicat el 15.01.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia
×  
Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès
×  
La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus
×  
Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat
×  
Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^