Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dimarts 28 de gener, tall de trànsit a la Carretera del Riu Sec per treballs de millora de la xarxa d'Endesa
La Carretera del Riu Sec, tancada al trànsit dimarts vinent, 28 de gener.
Dimarts 28 de gener la Carretera del Riu Sec romandrà totalment tancada al trànsit des de les 9 del matí i, previsiblement, fins a les 6 de la tarda, per les obres de connexió de la xarxa de mitja tensió d'Endesa. A primera hora del matí s'habilitarà trànsit alternatiu en ambdós sentits i, a partir de les 9 hores del matí, es tallarà totalment la carretera fins a la finalització dels treballs, prevista per a les 6 de la tarda.

En funció de com es desenvolupin els treballs, a partir de les 6 de la tarda és possible que es pugui reobrir la carretera alternativament fins que el paviment de formigó de la zona de la carretera afectada sigui transitable, moment en què es reobrirà totalment al trànsit.

Preguem que disculpeu les molèsties pel tall, necessari per garantir la seguretat mentre es fan els treballs per millorar la xarxa de subministrament elèctric a la zona.

Publicat el 24.01.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^