Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Si vols trobar feina i necessites orientació o recursos, apunta't a la Borsa de Treball i vine a l'espai de recerca activa de feina!
Si busques feina, vine al Servei Municipal d'Ocupació de Badia!
Des del Servei d'Inserció Laboral i Ocupació de l'Ajuntament de Badia del Vallès, situat a la primera planta de l'Edifici El Molí (Avinguda de la Costa Blava, s/n), t'oferim orientació laboral perquè puguis cercar feina traient-li el màxim partit als diferents recursos que posem al teu abast per cercar-la.

Si et trobes en alguna d'aquestes situacions:

  1. Acabes de començar a buscar feina i no saps per on començar
  2. Fa molt temps que busques feina i ja no saps què més pots fer
  3. Envies el teu currículum a molts llocs però no et truquen per fer cap entrevista
  4. Vols fer un canvi professional però no saps quin, ni com fer-ho
  5. Vols consultar qualsevol altre aspecte relacionat amb el teu perfil professional

No dubtis en adreçar-te al Servei d'Inserció Laboral i Ocupació.

Des d'aquí et podrem facilitar eines i recursos com:

  • Orientació laboral individualitzada: Podràs comptar amb el suport tècnic d'una orientadora laboral que et guiarà periòdicament en la cerca de feina, donant-te pautes i accions perquè tu trobis feina.
  • Espai de Recerca Activa de Feina: De dilluns a dimecres, des de les 09.30 fins a les 13.30 hores, podràs comptar amb aquest espai, on trobaràs una sèrie de recursos que t'ajudaran en la teva recerca de feina: ofertes de feina actualitzades, recursos formatius del Vallès, llistats d'empreses, plantilles per fer el currículum, llistats de portals de feina, etc. i, on, tindràs a la teva disposició una orientadora laboral per poder-te guiar i assessorar en l'ús d'aquests recursos, donant-te el suport que puguis necessitar.

A més, l'any passat vàrem realitzar algunes accions grupals en matèria d'orientació laboral que varen resultar interessants per a les persones que cercaven feina en aquests perfils:

  • Taller dinàmic sobre les vocacions industrials que més sortida tenen a la nostra comarca.
  • Taller informatiu sobre el programa d'Ocupació 30 Plus, amb l'oportunitat de realitzar entrevistes per a les ofertes vacants que es gestionen des del programa.
  • Sessió de networking (contacte amb empreses) a les Converses del Mercat de Treball, on les persones assistents van poder presentar la seva candidatura a 43 empreses de diferents sectors de la comarca.

Si trobes interessant alguna d'aquestes sessions, no perdis l'oportunitat i vine a inscriure't al Servei d'Inserció Laboral i Ocupació; des de l'Espai de Recerca Activa de Feina t'informarem d'elles i d'altres recursos.

Anima't, t'esperem!

Publicat el 06.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia
×  
Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès
×  
La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus
×  
Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat
×  
Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^