Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Tercera visita comentada per presentar els projectes dels estudiants de l'ETSAV per a la Badia del futur
Visites comentades per presentar els projectes de futur per a Badia dels estudiants de l'ETSAV.
Demà, dissabte, 8 de febrer, a les 11 del matí, els estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) realitzaran la tercera de les visites comentades dels seus projectes de futur per a Badia, dins de la iniciativa Badia A Dia, una col·laboració entre l'ETSAV i l'Ajuntament de Badia del Vallès.

El punt de trobada serà, com les vegades anteriors, la Biblioteca Vicente Aleixandre, a les 11 del matí, i, des d'allà, es faran les rutes comentades per l'exposició dels diferents projectes.

A més de la visita de demà, quedarà una quarta visita comentada, el dissabte de la setmana vinent, 15 de febrer, les 11 hores, davant de la Biblioteca.

Demà tens l'oportunitat de conèixer les propostes per a Badia del Vallès en matèria d'urbanisme, habitatge i sostenibilitat que ens proposen els i les arquitectes del demà! Vine!

Publicat el 07.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^