Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia dedica la XI Festa de la Llengua Materna al plurilingüisme i a les cultures africanes
Del 17 al 20 de febrer, Badia celebra la XI Festa de la Llengua Materna
Del 17 al 20 de febrer, Badia del Vallès ofereix una sèrie d'actes culturals i lúdics per a totes les edats per apropar-nos la realitat de les diferents llengües i cultures del continent africà. La Festa proposa tota una sèrie d'activitats  que volen fomentar el multilingüisme i la defensa de totes les llengües i cultures.

Entre les activitats que es faran, destaquen un taller de dansa africana, a càrrec de l'associació cultural Inuwali Ki Fani, el 17 de febrer, a les 17.30 hores al Casal de Joves; el cafè-tertúlia “La importància de la gent gran en la transmissió de les llengües”, que tindrà lloc el 18 de febrer a les 17 hores al Casal d'Avis; jocs africans per a infants, el 19 de febrer, a les 17.30 hores, a la Plaça Major, i un taller de màscares africanes, a la mateixa hora, a la Biblioteca Vicente Aleixandre. Un dels actes principals serà la xerrada sobre el llibre “Viatge al país dels blancs”, el 19 de febrer a les 19 hores, a la Biblioteca, per part del seu autor, Ousman Umar, que explica la dura experiència personal que va viure als 12 anys, quan va fugir de Ghana cap a Europa, buscant un futur millor.

La festa finalitzarà amb la cantada de cançons de bressol africanes, per part de Maite Nguema, Justina Mbengono i Margarita Meyé, veïnes de Badia del Vallès, que tindrà lloc el 20 de gener, a les 18 hores, a la Biblioteca.

Per tenir més informació sobre totes les activitats, pots consultar el cartell.

Cartell d'activitats

La Festa de la Llengua Materna va ser instituïda per la UNESCO l'any 1999, per fomentar, arreu del món, el multilingüisme i la defensa de totes les llengües i cultures. Enguany, serà l'onzena ocasió que se celebra a Badia.

Publicat el 12.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
^