Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT ACTIVITATS D'ESTIU
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Vetllada de boxa, dissabte, a Badia del Vallès
Dissabte, a partir de les 18 hores, en el Complex Esportiu de Badia del Vallès tindrà lloc una vetllada de boxa, organitzada pel badienc Rubén Solé, amb la col·laboració de Team Isma Fighters i l'Ajuntament de Badia del Vallès.

La vetllada comptarà amb combats professionals i també amateurs, com els d'Adrián Creus vs. Zizou, Dani Doci vs. Ayoub Zakari, Gerard Digon vs. Ayub, Maite Cuesta vs. Sara Gascón, Chaima vs. Sandra Rico, entre altres.

El combat estel·lar serà en categoria de pes wèlter i a 6 assalts, entre Víctor Vega i Francis Morales. Els dos púgils es presenten invictes al combat, fet que atorga un especial interès al seu enfrontament.

També s'oferiran combats de la modalitat K-1 i, com a moment especial de la vetllada, l'homenatge al campió d'Europa Sandor Martín, que presentarà el seu cinturó europeu de superlleuger que va defensar el 12 de desembre a Barcelona davant del britànic Joe Hughes, en la vetllada que van organitzar DAZN i Matchroom.

El dia anterior, divendres, es farà a l'auditori de Badia, a les 19 hores, el pesatge oficial dels contrincants. Aquest acte és obert a tothom.

La vetllada de boxa de dissabte té gairebé totes les entrades exhaurides, tot i que hi haurà unes poques a disposició del públic a les taquilles del complex.

La tradició pugilística de Badia del Vallès
Badia compta amb una llarga tradició de boxa, amb els germans Solé, Pepe, Rubén, Carlos i Emilio, que han estat campions d'Espanya amateur i que han aconseguit nombrosos títols a escala nacional i internacional, també en l'àmbit professional. Ara, Rubén Solé aplica la seva experiència i coneixement d'aquest esport per promoure i organitzar aquesta vetllada de boxa al Complex Esportiu, i seguir així nodrint la tradició pugilística de Badia del Vallès.

El cartell de la vetllada de boxa de dissabte

Publicat el 13.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia
×  
Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès
×  
La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus
×  
Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat
×  
Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus
Complex Esportiu de Badia
L'avaria del subministrament de gas que afectava la temperatura de l'aigua i de les dutxes de la instal·lació s'ha reparat aquest matí. Les calderes ja estan arribant a la seva temperatura correcta de funcionament i progressivament es normalitzarà tot el servei.Més informació...
^