Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT ACTIVITATS D'ESTIU
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Vetllada de boxa, dissabte, a Badia del Vallès
Dissabte, a partir de les 18 hores, en el Complex Esportiu de Badia del Vallès tindrà lloc una vetllada de boxa, organitzada pel badienc Rubén Solé, amb la col·laboració de Team Isma Fighters i l'Ajuntament de Badia del Vallès.

La vetllada comptarà amb combats professionals i també amateurs, com els d'Adrián Creus vs. Zizou, Dani Doci vs. Ayoub Zakari, Gerard Digon vs. Ayub, Maite Cuesta vs. Sara Gascón, Chaima vs. Sandra Rico, entre altres.

El combat estel·lar serà en categoria de pes wèlter i a 6 assalts, entre Víctor Vega i Francis Morales. Els dos púgils es presenten invictes al combat, fet que atorga un especial interès al seu enfrontament.

També s'oferiran combats de la modalitat K-1 i, com a moment especial de la vetllada, l'homenatge al campió d'Europa Sandor Martín, que presentarà el seu cinturó europeu de superlleuger que va defensar el 12 de desembre a Barcelona davant del britànic Joe Hughes, en la vetllada que van organitzar DAZN i Matchroom.

El dia anterior, divendres, es farà a l'auditori de Badia, a les 19 hores, el pesatge oficial dels contrincants. Aquest acte és obert a tothom.

La vetllada de boxa de dissabte té gairebé totes les entrades exhaurides, tot i que hi haurà unes poques a disposició del públic a les taquilles del complex.

La tradició pugilística de Badia del Vallès
Badia compta amb una llarga tradició de boxa, amb els germans Solé, Pepe, Rubén, Carlos i Emilio, que han estat campions d'Espanya amateur i que han aconseguit nombrosos títols a escala nacional i internacional, també en l'àmbit professional. Ara, Rubén Solé aplica la seva experiència i coneixement d'aquest esport per promoure i organitzar aquesta vetllada de boxa al Complex Esportiu, i seguir així nodrint la tradició pugilística de Badia del Vallès.

El cartell de la vetllada de boxa de dissabte

Publicat el 13.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
×  
Recursos en l'àmbit laboral Recursos en l'àmbit laboral
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
^