Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Substitució de les moreres afectades a l'aparcament de l'Av. de la Mediterrània
Substitució de les moreres afectades a l´aparcament de l´Av. de la Mediterrània
S'està procedint a la retirada de les moreres afectades per la plaga de l'escarabat-vespa barrinador a l'aparcament de l'Av. de la Mediterrània, 5-7, i la posterior substitució per nous arbres.

Aquesta substitució es fa per evitar el risc de caiguda dels arbres malalts, ja que el seu grau d'afectació és molt elevat, encara que alguns semblessin exteriorment en bon estat. La retirada i substitució la fa la brigada de l'Ajuntament i la Fundació Tallers. En total s'han retirat 9 moreres i, posteriorment, es farà la plantació de 17 arbres de l'espècie Tipuana tipu. D'aquesta manera, se substituiran totes les moreres que es van retirar, tant les que es van treure anteriorment com les de la setmana passada.

Un cop finalitzada aquesta actuació es durà a terme la mateixa acció a l'aparcament que està just al costat (davant  l'Av. de la Mediterrània 24 -26). En aquest cas es talaran 29 moreres i també es substituiran per 29 tipuanes.

Hi ha previstes més accions de substitució d'arbres del municipi per altres de sans. La intenció és plantar, en total, 79 arbres nous a Badia del Vallès.

Publicat el 04.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020 Ple Ordinari del 30 de setembre de 2020
×  
Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica
^