Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Reunió d'actualització del Pla Local d'Acció Comunitària Inclusiva
Reunió d'actualització del PLACI
La Biblioteca Vicente Aleixandre ha acollit aquest matí la reunió d'actualització del Pla Local d'Acció Comunitària Inclusiva (PLACI) dedicada a temes de convivència, cohesió i projecció social. En la sessió han participat una trentena de persones d'entitats locals, de la comunitat educativa, dels cossos de Seguretat i de diverses àrees de l'Ajuntament, que han aportat propostes de futur per aplicar a Badia.

Aquestes propostes s'inclouran en l'actualització del Pla Local d'Acció Comunitària Inclusiva (PLACI), l'instrument amb què es dota l'Ajuntament per concretar i articular el conjunt d'actuacions per a la inclusió social i la lluita contra la pobresa.

La celebrada avui és la segona de les reunions previstes, en funció dels diferents eixos temàtics que s'han fixat. Després de la presentació realitzada pel tinent d'alcaldessa tercer, Josep Martínez, s'ha distribuït les persones assistents en tres grups per elaborar i proposar diverses accions de millora per assegurar el respecte mutu, la convivència, la cohesió social i la projecció social de la ciutat.

Anteriorment, el 27 de febrer, va tenir lloc una altra reunió de treball dedicada a la igualtat d'oportunitats educatives i la inclusió social i laboral. La tercera sessió tindrà lloc el 19 de març, també a la Biblioteca Vicente Aleixandre, que versarà sobre hàbits saludables i envelliment actiu.

L'actualització del PLACI forma part de l'estratègia global de ciutat que vol integrar les iniciatives dels diferents agents que actuen al territori amb una visió comunitària.

Publicat el 05.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
^