Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia celebra aquesta tarda el Dia Internacional de la Dona
Una de les accions realitzades al Dia de la Dona 2019.
Aquesta tarda, a partir de les 17 hores, Badia commemorarà el Dia Internacional de la Dona amb una sèrie d'activitats per a totes les edats a la plaça Major. Tallers, lectura del manifest, actuacions de les dones de Badia, la performance del grup Sexpertes i l'aquelarre feminista seran actes destacats del programa d'avui.

Des de les 17 hores, la plaça albergarà una sèrie de tallers: de xapes, de bosses, plantada de frases positives, dibuixa la dona de la teva vida, la diana i el pinta cares feminista.

L’acte institucional tindrà lloc a les 18.30 hores, amb la intervenció de l’alcaldessa de Badia, Eva Menor.

A continuació, a les 18.40 hores, es farà la mostra artística, on noies i dones del municipi cantaran, interpretaran música amb instruments, ballaran i recitaran per la igualtat d’oportunitats.

A les 19.15 hores, es farà la lectura del manifest. 10 minuts més tard, a les 19.25, el grup de Sexpertes faran una performance.

Els actes finalitzaran, a les 19.40 hores, amb l’aquelarre feminista, a càrrec de Trenquem el Silenci, on es cremaran  tots aquests missatges masclistes que volen discriminar les dones.

Aquesta tarda, vine a la plaça Major i participa! La defensa de la igualtat efectiva cal fer-la cada dia i és una lluita de tots i de totes.

Programa del Dia Internacional de la Dona 2020 a Badia

Publicat el 09.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Badia t'espera Badia t'espera
×  
Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020 Missatge de l'alcaldessa de l'11 de maig de 2020
×  
Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi Lectura compartida de la Llegenda de Sant Jordi
×  
Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020 Missatge per al Dia de la Independència de Badia 2020
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès Missatge de l'alcaldessa sobre la situació del coronavirus a Badia del Vallès
×  
Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia Missatge de l'alcaldessa sobre el coronavirus a Badia
×  
Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès Mesures excepcionals de neteja a Badia del Vallès
×  
La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus La Policia Local de Badia informa per megafonia sobre les limitacions pel coronavirus
×  
Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat Declaracions de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre el primer cas de coronavirus detectat
×  
Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus Missatge de l'alcaldessa, Eva Menor, sobre les mesures aplicades a Badia pel Coronavirus
^