www.badiadelvalles.cat
El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de la Generalitat de Catalunya ha impulsat noves línies de subvenció pel 2020 a causa de la situació sobrevinguda per la Covid-19.

D'entre les línies de subvenció que s'han obert, hi ha dues que poden ser d'especial interès pels comerciants de Badia del Vallès:

  • Empreses de comerç (incloses l'alimentació): Són beneficiàries les empreses de comerç al detall i de serveis amb establiment a peu de carrer i també parades de mercats municipals, sedentaris i no sedentaris, que s'hagin vist obligats a la suspensió de l'activitat o bé que hagin tingut un decrement de la facturació de com a mínim el 70% en els mesos de març i abril respecte a l'any anterior. Dins d'aquesta acció es preveu subvencionar qualsevol actuació per a la reactivació del negoci, amb una quantia de fins al 100% de les accions subvencionables, amb un màxim de 2.500 euros.
  • Locals comercials (incloses les parades de mercats): Són beneficiaris el petit comerç, de servei i moda i també parades de mercats, per dur a terme reformes d'establiments i amb una quantia fins al 50% de les despeses subvencionables, fins a un màxim de 5.000 euros.

Si vols conèixer informació detallada d'aquestes línies d'actuació i d'altres, pots consultar aquest enllaç i trobaràs una presentació en vídeo (funciona millor amb el navegador Chrome, de Google) i també en diapositives.

Publicat el 27.04.2020