Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La biblioteca municipal es prepara per a la represa del servei, amb limitacions, prevista per a l'1 de juny
La biblioteca municipal es prepara per a la represa del servei, amb limitacions, prevista per a l´1 de juny
Badia del Vallès està a la fase 1 del desconfinament des d'aquest dilluns 25 de maig, però la biblioteca Vicente Aleixandre restarà tancada al públic durant uns dies més, fins dilluns de la setmana vinent, 1 de juny, ja que està treballant tots els protocols necessaris per restablir els serveis de manera gradual.

Durant aquesta setmana es durà a terme la preparació de les instal·lacions i l'adaptació del servei en aquest context de crisi sanitària, i es preveu que a partir del dilluns vinent, 1 de juny, ja es puguin oferir els serveis que a continuació es llisten:

 • Retorn de materials prestats, a través de la bústia de retorn 24 hores situada a l'exterior de l'equipament. Els llibres retornats es guardaran en quarantena i no tornaran a estar disponibles per préstec fins passats els 14 dies estipulats. Per qüestions de seguretat, només s'acceptarà la devolució dels materials a través d'aquest mitjà.
 • Servei de préstec, amb demanda anticipada i cita prèvia. Les persones usuàries podran consultar la disponibilitat dels materials a través del catàleg Aladí: http://aladi.diba.cat/. En aquesta primera fase només pots optar a endur-te en préstec els materials disponibles a la biblioteca de Badia del Vallès, ja que el servei de Préstec Interbibliotecari encara no està permès.
 • Servei d'informació bibliogràfica i/o consultes, que continuarà oferint-se telemàticament mitjançant els canals habilitats durant el confinament.

L'accés lliure a la biblioteca per consultes de fons, l'ús d'ordinadors i la resta de serveis propis de la biblioteca seguiran tancats.

Horaris i canals per demanar materials i cita prèvia

L'horari de l'equipament serà el següent:

 • Matins: Dimarts, dijous i divendres, de 10 a 13.30 h
 • Tardes: Dilluns i dimecres, de 16 a 19.30 h

Des d'avui mateix ja pots fer arribar les vostres comandes a través dels següents canals:

Pròximament s'habilitarà també un formulari en línia per fer les teves peticions. Per formalitzar les comandes caldrà que indiquis:

 • El teu nom i cognoms, tal com figura al carnet de biblioteca o al DNI.
 • Número del carnet de biblioteca, o, si no pots ser, el número del DNI i/o Passaport.
 • Telèfon o correu electrònic de contacte.
 • Títol i autor dels materials que vols.

El lliurament de les comanes es farà al vestíbul d'entrada. Per tal d'assegurar el benestar i la protecció de la salut dels treballadors i les persones usuàries, l'Ajuntament ha establert el següent protocol de prevenció i higiene:

 • L'atenció es farà amb cita prèvia (mitjançant els canals habilitats). Només entrarà una persona per ser atesa i fins que no surti aquesta no entrarà la següent.
 • L'ús de mascareta és obligatori.
 • Aplicació de gel hidroalcohòlic a les persones usuàries a l'entrada de la biblioteca.
Publicat el 26.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica Reobertura de l'ascensor del carrer Bètica
×  
Manifest del 28-J Manifest del 28-J
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Obertura de la piscina d'estiu Obertura de la piscina d'estiu
×  
Destapa-ho Destapa-ho
^