www.badiadelvalles.cat
El Centre d'Atenció Primària de Badia del Vallès va reobrint els serveis de Salut de manera gradual i prioritzant l'atenció telefònica per garantir la seguretat de tothom. Per això, si necessites visitar-te, truca al 937 192 600.

La major part de les consultes s'estan fent per via telefònica i els professionals sanitaris ofereixen cita prèvia quan és necessària la visita presencial.

Cada usuari manté la seva infermera de referència i un metge/ssa de capçalera, que en alguns casos i de forma transitòria durant la situació pandèmica, pot ser assumit per algun dels professionals metges de l'Equip d'Atenció Primària de Badia, doncs alguns professionals s'estan dedicant de forma exclusiva a la COVID-19 i les urgències, garantint així la continuïtat assistencial.

Actualment no s'ofereixen aquelles proves o intervencions que no siguin demorables, tot i que, en fase I ja assumeixen algunes no urgents dels més necessitats. Tampoc les que comportin riscos més grans de contagi, com extraccions odontològiques complexes o espirometries.

A la recepció de la instal·lació, es rep a les persones que es presenten diàriament, per dirigir-les, en cas que tinguin visita prèvia, o precisin atenció urgent, o demanar-les que contactin telefònicament per ser ateses.

Recordem que hi ha un límit d'aforament per la seguretat de tots, i que s'acudeixi acompanyat només en cas de discapacitat o dependència i en el cas de menors. En aquests casos es permet un acompanyant per usuari. Es realitzarà control de temperatura a l'entrada per garantir la seguretat dels usuaris.

La planta 1 de l'edifici continua dedicada exclusivament a les persones que estan sent tractades per la Covid-19.
El CAP continua tancant a les 20 hores, fins a nou avís i, per atencions que no puguin esperar, et pots adreçar al Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) Cerdanyola – Ripollet, al carrer Tarragona s/n, cantonada amb la carretera de Barcelona (Ripollet) o trucar al telèfon 061 de Salut respon.

Des de l'Ajuntament volem agrair el gran esforç que tot el personal del CAP està realitzant per donar servei a la ciutadania davant d'aquesta crisi sanitària i demanem que tothom continuï seguint les indicacions per reduir la incidència d'aquesta pandèmia.

Publicat el 28.05.2020