Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Missatge de conscienciació sobre la responsabilitat personal en la desescalada
×  
La importància de complir les normes durant la desescalada La importància de complir les normes durant la desescalada
L'alcaldessa de Badia del Vallès, Eva Menor, ha fet públic avui un missatge de vídeo per conscienciar la ciutadania sobre la necessitat d'exercir la responsabilitat personal durant la desescalada de la Covid-19.

En el seu missatge, Menor agraeix a gran part de la població que prenguin les mesures necessàries per protegir-se i protegir als altres del contagi, com rentar-se les mans, fer servir mascaretes en espais públics i mantenir les distàncies de seguretat. Segons afirma, “és ara més important que mai seguir complint totes les normes que indiquen les autoritats sanitàries”.

També fa una crida a les persones que no compleixen les mesures de distanciament, i, en el cas de menors d'edat, dels seus pares i mares, que “són els responsables del seu comportament”.

L'alcaldessa ha explicat que l'Ajuntament reforçarà el servei de neteja i que la Policia Local seguirà posant sancions a les persones que tinguin comportaments incívics. També ha informat que es demanarà al cos de Mossos d'Esquadra col·laboració per incrementar la pressió davant d'aquests comportaments.

Publicat el 31.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Entrevista a Eva Menor, Alcaldessa de Badia del Vallès Entrevista a Eva Menor, Alcaldessa de Badia del Vallès
×  
La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener La botiga en línia del Mercat de Badia, operativa a partir de demà, dissabte, 23 de gener
×  
El Mago Pop enregistra un documental a Badia El Mago Pop enregistra un documental a Badia
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
^