www.badiadelvalles.cat
Aquest migdia s'ha constituït formalment la Taula de Comerç, integrada per l'Associació de Comerciants, l'equip de Govern de l'Ajuntament i els representants de les diferents forces polítiques del Consistori, així com l'equip tècnic de Comerç. Entre les diferents propostes que s'han posat sobre la taula, s'ha acordat elaborar un pla per dinamitzar els comerços de Badia, amb propostes com la creació d'un mercat virtual dels negocis locals, el City Marketplace, i la contractació d'un dinamitzador comercial com a figura d'enllaç i per donar suport als comerciants.

En la reunió d'avui, l'equip de Govern i la resta de grups municipals han proposat ampliar el pla d'acció comercial a negocis que actualment no formen part de l'Associació de Comerciants.

La intenció és preparar el pla de dinamització per presentar-lo a aprovació en el ple municipal d'aquest mes de juny, ja que hi ha mesures, com la modificació dels traspassos, que han de ser aprovades en aquest òrgan col·legiat.

Creació dei City Marketplace de Badia
A la reunió s'ha analitzat la creació del City Marketplace, un mercat virtual amb l'oferta dels comerços de Badia, mitjançant una aplicació per facilitar la venda de productes i serveis per internet i la seva distribució a la llar. De cara a la creació d'aquesta plataforma, l'alcaldessa, Eva Menor, ha proposat la incorporació, dins de la seva oferta, dels productes del Mercat Municipal, perquè actuï com a pol d'atracció de la demanda, també de clients d'altres poblacions, gràcies a la bona imatge que té a escala comarcal.

La intenció és facilitar un servei de lliurament a domicili i promoure el comerç local als canals de comunicació de l'Ajuntament, actualitzant el directori comercial a la web municipal.

Entre altres propostes, Eva Menor ha anunciat la creació d'una incubadora de projectes innovadors, que es podria ubicar a l'edifici annex a la benzinera.

Durant la reunió els assistents han plantejat l'estudi de situacions específiques de comerços afectats per la crisi de la Covid-19 per tal de buscar solucions personalitzades a les diferents necessitats, en funció de la tipologia de comerç.

Publicat el 03.06.2020