Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Badia del Vallès entra dilluns en la fase 2 de desconfinament
Badia del Vallès
Badia del Vallès, com tota la regiò sanitària de Barcelona, passa, demà dilluns, 8 de juny, a la fase 2 de desconfinament. Recordem que és obligatori l´ús de mascareta a l'espai públic quan no es pot garantir la distància de seguretat de 2 metres.

A continuació resumim les principals novetats a partir de dilluns:

  • La circulació dins la regió sanitària és en grups de màxim 15 persones.
  • Les persones de fins a 70 anys podran fer activitat física a qualsevol franja horària, a excepció de la compresa entre les 10 i les 12 hores i entre les 19 i les 20 hores, que queda reservada als majors de 70 anys.
  • Els establiments, els locals, els centres/parcs comercials i de prestació de serveis poden obrir al públic sempre que es redueixi al 40% l'aforament a cadascuna de les plantes i que garanteixi una distància mínima de dos metres entre clients.
  • Reobren al públic els establiments d'hostaleria i restauració per a consum en el local, excepte les discoteques i bars d'oci nocturn, sempre que no superin el 40% de l'aforament. Dins del local, únicament es pot consumir assegut a taula i, preferentment, mitjançant reserva prèvia. No s'admet l'autoservei a la barra per part del client.
  • S'amplia l'aforament màxim en vetlles, enterraments i cremacions i llocs de culte. Es permeten els casaments amb condicions.
  • L'obertura d'instal·lacions esportives i piscines per a ús esportiu. En el cas de Badia del Vallès, informarem ben aviat de les dates previstes i les condicions d’ús.
  • Es mantenen les recomanacions, a empreses i treballadors, de fer teletreball i prendre mesures de conciliació i reorganització per reduir la mobilitat per motius d'activitat laboral.

Resum d'indicacions de la fase 2 de desconfinament

Pots consultar el document de preguntes i respostes sobre la fase 2 en aquest PDF.

Preguntes i respostes sobre la fase 2 de desconfinament

Preguntes i respostes sobre la fase 2 de desconfinament

Fitxer: CAT_FAQs_restriccions_COVID19_FASE2_202705_17h_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 22
Mida: 644 kB

També pots accedir al web del Departament d'Interior de la Generalitat, si vols més informació: http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/malalties-transmissibles-emergents-amb-potencial-alt-risc-/fase-2/

Publicat el 07.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^