www.badiadelvalles.cat
L'Ajuntament i l'Associació de Marxants de Badia del Vallès han acordat la reobertura del mercat ambulant demà dijous, 11 de juny, amb mesures de protecció contra el coronavirus, com més espai de separació entre les parades i disminució del seu aforament, que serà del 33% de l'aforament normal. L'Av. de la Plata es tancarà al trànsit en ambdós sentits de circulació per permetre el creixement del seu espai en un 80%.

Entre les mesures acordades, totes les parades reduiran un metre lineal per garantir la separació. També col·locaran lones laterals per acotar l'accés. Disposaran de material de desinfecció i prevenció, com mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic tant pels paradistes com pels clients.

Protecció Civil es coordinarà amb el personal de l'Ajuntament i el personal voluntari que posi a disposició l'Associació de Marxants, amb l'objectiu de controlar l'aforament i de garantir les mesures de seguretat establertes. Aquest personal portarà armilles per ser identificats.

Si hi hagués incidències respecte a les mesures de seguretat i les condicions establertes per a la reobertura del mercat, l'Ajuntament podria decidir suspendre novament el mercat ambulant fins que es consideri oportú.

Publicat el 10.06.2020