www.badiadelvalles.cat
Aquest matí ha reobert el mercat ambulant gràcies a l'acord entre l'Ajuntament i l'Associació de Marxants de Badia del Vallès. Mitjançant la reubicació de les parades i l'ampliació de l'espai en un 80%, la totalitat dels marxants han pogut donar servei al mateix temps que es garantia la seguretat.

Per permetre la instal·lació de les parades, s'han tancat al trànsit els dos sentits de circulació de l'avinguda de la Plata. Així mateix, totes les parades han reduït un metre lineal per garantir la separació i disposaven de material de desinfecció i prevenció, com mascaretes, guants i gel hidroalcohòlic tant pels paradistes com pels clients.

Protecció Civil s'ha coordinat amb el personal de l'Ajuntament i el personal voluntari de l'Associació de Marxants per controlar l'aforament i  garantir la seguretat.

Des de l'Ajuntament es vol transmetre l'agraïment a tots els paradistes i al públic que, amb el seu comportament cívic, han facilitat que el mercat ambulant s'hagi dut a terme complint amb les normes de seguretat sanitària. L'Ajuntament també vol agrair el treball realitzat per la Policia Local, Protecció Civil i el personal voluntari de l'Associació de Marxants de Badia del Vallès.

Publicat el 11.06.2020