Badia del Vallès amb l'esport AGENDA ACTIVITATS INSTAL·LACIONS ENTITATS TRAMITS LA NIT DE L'ESPORT LA CURSA DE BADIA
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
iembadia.deporsite.net, la web per reservar hora al Complex Esportiu
iembadia.deporsite.net, la web per reservar hora al Complex Esportiu

Des d'avui és operativa la web https://iembadia.deporsite.net/, en què, amb el mòbil, la tauleta i l'ordinador, pots reservar hora per a la piscina coberta, la sala de musculació, les activitats dirigides i les pistes de tenis. També pots reservar cita prèvia per a qualsevol gestió que vulguis fer amb el servei d'Esports. El mes de juliol s'activarà també l'app que et podràs descarregar al mòbil.

Les limitacions per a les reserves són les següents:

  • Pots reservar hora per als tres dies següents al dia en què et connectes i en els quals el Complex dóna servei. Així, si et connectes dissabte per reservar, podràs reservar hores per dilluns, dimarts i per dimecres. Si et connectes dilluns, podràs reservar per dimarts, dimecres i dijous.
  • No pots reservar ni cancel·lar una reserva el mateix dia en què estigui programada. L’últim moment en què ho pots fer és el dia anterior.
  • Pots reservar com a màxim 1 hora per espai o activitat al dia. Així doncs, cada dia pots reservar, com a màxim, totes aquestes activitats: 1 hora a la sala de musculació, 1 hora a la piscina,1 hora d'activitats dirigides i 1 hora a les pistes de tenis.

Com fer la reserva

El procés per fer la reserva és molt senzill. Has d'accedir a https://iembadia.deporsite.net/ i marcar l'horari i activitat que vols fer. A continuació, el sistema et demanarà el teu identificatiu de client (número i lletra del DNI) i la clau, que, per defecte, són els quatre dígits del teu any de naixement. Un cop hagis entrat en el sistema, et recomanem que canviïs la clau quan abans per evitar l'accés de terceres persones.

A la pàgina web podràs veure el teu perfil i les teves reserves. També podràs cancel·lar les reserves a les quals no assisteixis. Recorda que com a màxim pots cancel·lar les reserves el dia anterior al qual estan programades.

Important: puntualitat!

Quan vagis a realitzar la teva activitat, i com els torns estan fixats, és molt important que siguis puntual. El monitor acompanyarà al teu grup des de l'entrada fins a la teva activitat i també t'acompanyarà a la sortida. L'accés a l'activitat es tancarà cinc minuts després del seu inici i, si arribes més tard, ja no podràs accedir.

En aquesta situació de nova normalitat, et trobaràs una barrera higiènica a l'entrada de cadascun dels centres esportius. Serà obligatori desinfectar les mans amb gel hidroalcohòlic, passar per la catifa per desinfectar les soles de les sabates i les recepcions disposaran de mampares. Recordem que també continuarà sent obligatori l’ús de mascaretes en entrar i sortir de les instal·lacions i a les zones comunes com passadissos, grades o zones de descans.

Activitats dirigides

Les activitats dirigides programades són gratuïtes per als socis. Pots consultar els seus horaris en aquest quadre:

Activitats dirigides

Cita prèvia amb el servei d'Esports

A la web també pots demanar cita prèvia per a fer qualsevol gestió. L'atenció presencial es farà només al Poliesportiu Vell i els horaris seran els següents:

  • Durant la setmana vinent, en tot l'horari d'obertura de la instal·lació: De dilluns 22 a divendres 26 de juny, de 9 del matí a 9 de la nit.
  • A partir del dia 29 de juny, data de l'obertura de la piscina d'estiu, l'horari d'atenció serà de 9 a 11 hores i de 19 a 21 hores.

Per a qualsevol dubte o consulta, tens a la teva disposició el telèfon i el correu electrònic del servei d'Esports:

Fes esport a Badia!

Publicat el 19.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^