Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Comencen els Casals d'Estiu
Comencen els Casals d´Estiu
Aquest any, l'Ajuntament organitza un Casal d'estiu per a infants i adolescents de famílies vulnerables. A banda, Viu L'Esport proposa el Casal d'estades esportives i el CD Badia del Vallès, el Campus de tecnificació de futbol, organitzat per Mariano Guerrero.

El Casal d'Estiu per a infants i adolescents té lloc, entre altres ubicacions, a la piscina d'estiu, abans de la seva obertura diària al públic. En el cas del casal per a infants, són dos torns quinzenals, de 9 a 13 hores, cada un d'ells, amb 45 infants, amb activitats lúdiques i educatives. En el cas dels adolescents, de 12 a 18 anys, es fa del 6 al 30 de juliol i hi participen 32, fent activitats lúdiques, artístiques i educatives.

Estades esportives Viu l'Esport

L'AE Badia Viu L'Esport organitza les Estades Esportives i Ball Modern d'Estiu 2020, obertes a infants de 3 a 13 anys, i que té lloc de dilluns a divendres, de 9 a 13 hores, del 29 de juny al 31 de juliol. Els objectius són buscar la diversió mitjançant l'activitat física, fomentar l'interès i educar i formar en la pràctica de l'esport. Dijous, 25 de juny és el darrer dia d'inscripció. Per contactar amb ells, al correu electrònic aeviubadia@gmail.com i al telèfon 618 551 138.

Campus de tecnificació de futbol del CD Badia del Vallès

Pel que fa al Casal del CD Badia del Vallès, que té lloc als matins, amb piscina, jocs, i 1 hora de futbol, totes les places ja estan exhaurides. Encara hi ha la possibilitat d'inscripció al Campus de Tecnificació de futbol que té lloc a les tardes, del 29 de juny al 31 de juliol. Les inscripcions estan obertes fins al divendres, 26 de juny, dia en què es fa una reunió informativa, a les 18 hores, en el camp de futbol municipal Sergio Busquets Burgos. Per contactar amb ells, pots trucar a Mariano Guerrero, de 10 a 13 hores i de 15 a 21 hores al mòbil 670 361 921.

Publicat el 23.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^