Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
La Biblioteca Municipal amplia progressivament els seus serveis
Biblioteca de Badia del Vallès
A partir d'avui, divendres 26 de juny, la biblioteca Vicente Aleixandre posa a disposició dels joves estudiants de 2n de batxillerat un espai d'estudi jove perquè puguin preparar-se les proves d'accés a la universitat.

En total s'han habilitat 18 punts d'estudi unipersonals, que es posaran a disposició dels usuaris/àries sota cita prèvia en dos torns, establint-se una limitació màxima de permanència de 2 hores diàries.

Torns

Per poder-hi accedir, caldrà:

  1. Demanar cita prèvia, i rebre confirmació per part de la biblioteca.
  2. Identificar-se amb el carnet d'estudiant o DNI abans d'accedir-hi a l'equipament.
  3. Rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic.
  4. Seguir la normativa del servei i les indicacions del personal.

A partir del dilluns 29 de juny, també es reprendrà el servei d'Internet i +, i el servei d'impressió de documents, adreçat al públic major de 16 anys i limitat a 1 connexió diària d'una hora per usuari.

Per tal de garantir l’ús individual dels ordinadors i la distància de seguretat, només es permetrà l'accés de 2 usuaris simultanis, en els grups i horaris que a continuació es detallen.

Terminals habilitats

Com s'ha de demanar la cita prèvia?

Pots reservar la teva plaça d'estudi jove o ordinador, mitjançant:

• WhatsApp o trucada telefònica al 663 709 712.
• El següent formulari: https://bit.ly/cita_a_Badia

Fins que no es rep confirmació per part de la biblioteca, la cita no està autoritzada. Passats 15 minuts de l'hora fixada, es cancel·larà automàticament la reserva. En cas de voler accedir a la biblioteca, caldrà sol·licitar-ne una de nova.

Què has de tenir en compte?

Per poder accedir a la biblioteca, serà obligatori  seguir els circuits d'entrada i de sortida, rentar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d'accedir i usar mascareta durant tot el temps d'estada.

L'accés a la col·lecció continua restringit, per la qual cosa els estudiants caldrà que portin els seus materials per a l'estudi. En cas de voler consultar materials de la biblioteca, els haureu de sol·licitar al personal bibliotecari.

Tots els serveis presencials compleixen els requisits legals establerts, ja que no excedeixen del 50% de l'aforament dels espais habilitats, es garanteix la distància d'1,5 metres de seguretat i es reforça el servei de neteja i desinfecció dels espais i equips informàtics utilitzats. Per aquest motiu, d'11.50 a 12.10 i de 17.50 a 18.10 hores, no podrà romandre cap usuari dins la biblioteca.

Recorda que...

La biblioteca disposa de connexió WI-FI, i servei d'impressió de documents des de dispositius personals (portàtils, tauletes o mòbils). Per poder-se connectar, cal tenir el carnet de biblioteca.

Pots estar al dia de les novetats del servei de biblioteca, donant-te d'alta al servei d'alerta de WhatsApp. Per fer-ho, caldrà que afegeixis a la teva agenda de contactes el mòbil de la biblioteca (663 709 712) i enviïs un primer missatge amb el text “ALTA” + el teu nom i cognoms + número del carnet de biblioteca.

Nous serveis a la Biblioteca de Badia

Publicat el 26.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^