Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Recollida de mobles i trastos vells, dilluns, dimecres i divendres, trucant abans al telèfon gratuït 900 101 457
El servei de recollida de voluminosos, com mobles i trastos vells, s'ofereix a Badia els dilluns, dimecres i divendres. Per deixar els voluminosos al carrer, primer has de trucar al telèfon gratuït 900 101 457 i acordar la recollida. A Badia hem triplicat el servei de recollida de mobles i trastos vells, ja que, anteriorment, només es recollien els dimecres i ara les recollides acordades es fan tres cops a la setmana.

Així doncs, si has de retirar mobles i trastos vells, no els abandonis. Simplement acorda la recollida amb la trucada gratuïta, ho passaran a recollir al teu carrer i així evitaràs embrutar la ciutat.

L'abandonament de deixalles voluminoses al mig del carrer, a banda de suposar un cost molt important, dóna una imatge de brutícia i deixadesa. A més, aquesta pràctica suposa una infracció, ja que està expressament prohibida a l'article 62.2g de l'Ordenança de Convivència i Civisme, que contempla multes que poden arribar als 750 euros.

Quan vulguis treure't de sobre mobles i trastos vells, no embrutis Badia! Truca al telèfon gratuït 900 101 457!

Recollida de mobles i trastos vells, dilluns, dimecres i divendres, trucant abans al telèfon gratuït 900 101 457

Publicat el 07.07.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^