Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Reunió de seguiment del Pla Integral de Reconstrucció Social i Econòmica de Badia
Reunió de seguiment del Pla Integral de Reconstrucció Social i Econòmica de Badia
Dilluns, 20 de juliol, va tenir lloc la segona reunió telemàtica amb les entitats de Badia i els partits polítics del municipi per fer seguiment del Pla Integral de Reconstrucció Social i Econòmica de Badia que fa front a les conseqüències de la pandèmia de la COVID-19.

A la reunió, l'alcaldessa de Badia, Eva Menor, va explicar les accions dutes a terme per l'Ajuntament per promocionar el comerç i l'economia local, com el desenvolupament, juntament amb la Diputació de Barcelona, d'una plataforma de compra dirigida al comerç local i la distribució a domicili de les compres del mercat. Entre altres accions, va citar la congelació dels lloguers i la creació d'una incubadora empresarial per a persones emprenedores als locals de l'edifici de la benzinera.

En Serveis Socials, Eva Menor va anunciar que es posaran en marxa dues llars més adaptades per a persones grans, que se sumaran al primer habitatge adaptat que s'ha finalitzat enguany.

En Educació, l'alcaldessa va explicar que s'han dut a terme reunions amb els centres educatius de Badia per organitzar conjuntament la tornada a les classes a partir de setembre.

Pel que fa al control de la pandèmia, Eva Menor va explicar que el mateix dilluns l'Ajuntament havia constituït la Comissió de Seguiment per garantir la capacitat d'actuació immediata en cas de rebrots, encara que passin el mes d'agost.

Les persones representants de les entitats van demanar la posada en marxa de comissions de treball i la defensa de la salut pública, entre altres propostes.

Les reunions de seguiment del pla continuaran a partir de setembre.

Publicat el 23.07.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^