Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
93 728 44 44, telèfon de programació de visites al CAP de Badia del Vallès
El CAP de Badia del Vallès
Per a la programació de visites al CAP de Badia del Vallès hi ha un telèfon específic, el 93 728 44 44, operatiu de dilluns a divendres, de 8.30 a 20.30 hores. Aquest telèfon té més capacitat d'atenció de trucades que el telèfon de centraleta del CAP, així que és més probable que el temps d'espera per atendre la petició sigui inferior.

Recordem els altres telèfons a disposició de la població per tractar temes de salut:

  • Emergències, telèfon 112
  • Dubtes, consultes o problemes de salut: 061 Salut Respon
  • Per a contactar per altres temes amb el CAP és el 93 719 26 00.

Aplicació a dispositius mòbils per fer seguiment de la COVID-19

Si tens dubtes o possibles símptomes de COVID-19, tens a la teva disposició l'aplicació de mòbil STOP COVID19 APP, del Departament de Salut, que et facilita fer el seguiment i la vigilància dels teus símptomes i, si és necessari, activarà els serveis del centre d'atenció primària o els serveis d'emergències mèdiques. Tens més informació aquí:

https://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/stop-covid19-cat/

A l'hora de contactar amb els serveis de Salut, demanem paciència, ja que els recursos són limitats i es poden produir temps d'espera quan es realitza la trucada. Per això és molt important adreçar-se al número de telèfon correcte per facilitar la tasca de l'equip de professionals dels serveis de Salut i no col·lapsar un telèfon que no es correspongui al servei que es vol demanar. Moltes gràcies per la comprensió.

Publicat el 27.07.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^