www.badiadelvalles.cat
Ja s'ha restablert la primera sortida, de les 5 a.m, de la línia A2 de Sarbus que cobreix el recorregut Badia- Barcelona. Després de diverses gestions per part de l'Ajuntament de Badia del Vallès amb l'empresa concessionària, finalment el servei ha quedat restaurat després que l'empresa hagués reduït els horaris de la línia durant el període vacacional.


El passat 3 d'agost, una vintena de persones i l'Associació de Veïns es van dirigir a l'Ajuntament per comunicar la reducció en els horaris habituals. L'ajuntament va actuar en defensa dels interessos dels veïns i veïnes  demanant a l'empresa concessionària que restablís el servei  de la franja horària de les 5 a.m. Cal destacar, que moltes persones de Badia són usuàries d'aquest servei, ja que necessiten desplaçar-se en aquest horari per tal d'incorporar-se a les 6 a.m als seus llocs de treball fora de Badia del Vallès.


Finalment,  l'empresa, ahir 6 d'agost,  va notificar que aquest servei funcionaria novament amb normalitat, per tal de donar resposta a aquesta necessitat. Aquest horari queda ampliat durant tot el mes d'agost i a partir del 31, del mateix mes, es restabliran els horaris en totes les línies.


Podeu trobar els horaris actualitzats en el següent enllaç:

https://www.moventis.es/es/lineas-horarios/linea-autobus-a2-a2-badia-barcelona

Publicat el 07.08.2020