Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dijous vinent, 13 d'agost, tractament fitosanitari amb insecticida contra la plaga de la galeruca que afecta els oms del municipi
Dilluns, 11 de maig, tractament fitosanitari contra la galeruca de l'om
Dijous vinent, 13 d'agost, l'empresa Fitopatologia i Natura, S.L. durà a terme un tercer tractament fitosanitari amb insecticida contra la plaga de la galeruca que afecta els 380 oms del municipi.

El tractament es farà a partir de les 23 hores per tal de minimitzar les possibilitats de contacte i molèsties a la ciutadania. Es deixarà nota informativa a les porteries que es trobin al voltant de les zones del tractament amb insecticida.

El producte que s'utilitza està autoritzat pel Ministeri d'Agricultura i Pesca, Alimentació i Medi Ambient i es troba recollit en el registre oficial de productes fitosanitaris. Tot i això es recomana no romandre directament a la zona del tractament i mantenir les finestres tancades durant la seva aplicació.

En cas de condicions meteorològiques adverses, com pluja o vent, el tractament s'ajornaria fins a nou avís.

Publicat el 11.08.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
×  
Missatge de Nadal de l'alcaldessa Missatge de Nadal de l'alcaldessa
^