www.badiadelvalles.cat
L'Espai de Recerca Activa de Feina (servei ERAF) de l'Ajuntament reobre de forma presencial, amb el mateix horari que abans del confinament originat per la COVID-19: de dilluns a dimecres de 09.30 a 13.30 hores.

El Servei ERAF és un espai d'accés lliure i voluntari del Servei d'Inserció Laboral i Ocupació de l'Ajuntament de Badia del Vallès, on la persona pot venir a fer ús dels recursos que posem a disposició per a la recerca de feina, amb la finalitat de fer aquesta recerca com més autònoma i efectiva sigui possible. És a l'Edifici El Molí, Avinguda de la Costa Blava, s/n.

Accions de recerca activa de feina

Aquest espai pot ser d'utilitat davant qualsevol situació si estàs cercant feina:

  • Elaboració de currículum adaptat al teu perfil ocupacional i cartes de presentació personalitzades als teus interessos professionals.
  • Orientació en la preparació d'entrevistes i trucades telefòniques per a la concertació d'entrevistes o informació d'ofertes de feina.
  • Orientació i assessorament per a la possible millora del teu perfil ocupacional i formatiu
  • Orientació i guia en l'ús dels canals de recerca de feina existents

Cartell dels serveis oferts per l'ERAF

Mesures de protecció davant la COVID-19

A causa de les mesures higiènic-sanitàries originades per controlar la transmissió del virus COVID-19, per tal de fer ús d'aquest servei és obligatori l'ús de mascareta individual i, també, l'ús de gel hidroalcohòlic, que trobaràs a la teva disposició.

També s'ha limitat l'ús d'ordinadors, deixant disponibles només 4 equips per garantir la distància social. En cas d'haver-hi més demanda que ordinadors disponibles, s'aplicarà el criteri de durada màxima d'ús a 1 hora per persona, o 30 minuts si es dóna una saturació d'aquest recurs. Tampoc es troba disponible el servei de premsa diària, per tal de prevenir el risc de contagi.

Si estàs buscant feina, no dubtis en acudir a l'ERAF sempre que ho necessitis!

Publicat el 17.09.2020