Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Reunió de presentació de les subvencions per a projectes socials relacionats amb la situació de coronavirus
Reunió telemàtica entre representants de l'Ajuntament i de les entitats de Badia
L'Ajuntament va organitzar, la setmana passada, una reunió virtual amb les associacions i entitats de Badia per presentar-les el programa de subvencions per a projectes socials relacionats amb la situació de coronavirus.

La reunió, que va tenir lloc, de manera telemàtica, el 23 de setembre, va comptar amb la participació de Josep Martínez, tinent d'alcaldessa tercer; Iván Sanz, tinent d'alcaldessa cinquè; el regidor d'Esports, Antonio García, la regidora de Cultura, María José Infante; la cap de serveis de l’Àrea de Ciutadania i Drets Civils, Vitto Henderson, i personal tècnic de l'Ajuntament. Van participar-hi 17 entitats locals, principalment dels àmbits cultural i esportiu.

El programa que es va presentar té com a objecte l'atorgament de subvencions a entitats, associacions i grups no formals, per a projectes socials relacionats amb la situació actual de crisi causada pel coronavirus, que s'hauran de dur a terme durant l'any 2020. El període de presentació de sol·licituds serà del 19 al 31 d'octubre de 2020, a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament. La justificació de la subvenció també s'haurà de fer mitjançant la Seu Electrònica, i abans del 31 de gener de 2021.

Coordinar els protocols per garantir la seguretat
Les entitats ja han començat la seva activitat a diferents equipaments de la ciutat. La reunió va permetre coordinar els protocols per garantir la seguretat, que ha d'estar d'acord amb els protocols de l'Ajuntament i del Procicat, i que obliguen a la desinfecció completa dels espais.  

Durant la jornada també es va informar que s'està treballant en diferents alternatives per a la Cavalcada de Reis, a l'espera de concreció de les indicacions per a la realització d'aquest acte per part de la Generalitat de Catalunya.

A la reunió es va recordar a les entitats que tenen a la seva disposició l'Oficina Tècnica de Suport a les Entitats de Badia del Vallès, gestionada per la Federació d'Entitats Culturals i que és al despatx 12 del Casal Cívic. L'oficina atén, amb cita prèvia, i es pot contactar al telèfon 640 581 805 i al correu electrònic federacioentitatsculturals@gmail.com.

Publicat el 28.09.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^