Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Afectacions puntuals al trànsit a la zona de la benzinera per les obres del col·lector de Can Gorgs
Zona afectada per les obres del colector
Les obres de finalització del sobreeixidor de Can Gorgs per a la canalització d'aigües pluvials fins a la llera del riu sec, que es fan als municipis de Sabadell, Barberà del Vallès i Badia del Vallès, comportaran afectacions puntuals al trànsit a la zona de la benzinera.

Les obres consisteixen en un conjunt d'actuacions necessàries per a la construcció d'un sobreeixidor al col·lector unitari existent que condueix aigües captades a la població de Sabadell fins al Riu Sec. El sobreeixidor travessa, al llarg del seu recorregut, les localitats de Badia del Vallès i Barberà del Vallès, localitats que connecten les seves xarxes de clavegueram també a aquest col·lector principal.

Aquest sobreeixidor servirà, en episodis de pluja intensa, per derivar part del cabal de les aigües que transporta el col·lector cap a la llera del Riu Sec, mitjançant un primer tram canalitzat i un segon amb canal obert, fins a la llera del Riu Sec.

Evitar inundacions en episodis de pluja intensa
Les obres donaran solució a la problemàtica derivada de la manca de capacitat del col·lector existent i que provocava, durant les últimes dècades, inundacions en episodis de pluja intensa (que són els més habituals en l'actualitat). El projecte s'ha pogut dur a terme gràcies a la col·laboració dels municipis de Sabadell, Barberà del Vallès i Badia del Vallès.

Per tal d'executar les obres es veurà afectat el vial entre el pont d'accés al Parc Central del Vallès i la benzinera (Repsol), on s'ubicarà el sobreeixidor. Això suposarà alguna modificació en el traçat de la via, que se senyalitzarà durant aquesta setmana.

Publicat el 30.09.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^