www.badiadelvalles.cat
Encara et pots inscriure al projecte Singulars 2020, d'ocupació per a joves d'entre 16 i 29, impulsat des del Servei d'Ocupació de l'Ajuntament de Badia del Vallès.

El projecte, que compta amb el suport del Consell Comarcal del Vallès Occidental, és un programa d'ocupació dirigit a persones joves d'entre 16 i 29 anys de tots els nivells formatius, no ocupades i que actualment no estiguin estudiant.  

El programa vol aconseguir la inserció laboral o la reinserció acadèmica dels seus participants. Amb ell es reforça la millora de la qualificació i el nivell d'ocupabilitat del jovent amb diverses accions d'orientació i inserció laboral i un acompanyament i tutorització individuals al llarg de tot el programa.

Els i les participants reben una formació professionalitzadora a escollir entre diferents especialitats, amb 200 hores teòriques de formació, 80 hores de pràctiques i ofertes de treball, tenint en compte els interessos de les persones participants.

Actualment les formacions professionals  on queden més places lliures són:

  • Control de Qualitat a la indústria alimentària
  • Economia verda: Dirigida a persones amb nivell estudis alt (cicle formatiu de grau superior o estudis universitaris).  L'objectiu de la formació és aportar innovació a la indústria a través de les tecnologies digitals, apostant per la sostenibilitat i l'aprofitament dels recursos en els nous models de negoci.
  • Auxiliar de logística per a joves amb diversitat funcional

Altres formacions incloses dintre del projecte són:

  • Iniciació al manteniment i robòtica industrial
  • Auxiliar d'operacions logístiques
  • Operacions auxiliars de la indústria tèxtil

Entre els requisits, els participants han d'estar inscrits al SOC i ser beneficiaris/àries de la Garantia Juvenil.

Si vols més informació i poder participar en aquest projecte, truca al tel. 93 718 16 62  Extensió: 2 o envia un correu electrònic a: badia.singulars@badiadelvalles.net

Canvia el teu futur! Inscriu-te al programa Singulars 2020 del Servei d'Ocupació!

Publicat el 21.10.2020