Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Neteja d'embornals, reixes i canaletes, durant aquesta setmana
Neteja d'embornals
A partir de demà, 27 d'octubre, i durant tota la setmana, es duran a terme les tasques de neteja d'embornals, reixes i canaletes de la ciutat. Aquestes feines, que estan incloses en la campanya semestral que realitza el municipi, tenen com a objectiu eliminar la brutícia, les fulles i els papers que s'acumulen a l'interior d'aquests espais i que poden dificultar la recollida d'aigua els dies de pluja.

Arran de diversos caos d'embussaments detectats a la xarxa de sanejament i clavegueram, recordem que les tovalloletes humides d'un sol ús no s'han de llençar al vàter, sinó que han d'anar a la fracció de rebuig de les escombraries, ja que el material de què estan fetes no es degrada en contacte amb l'aigua. Cal tenir en compte que cada actuació del servei de camió cisterna per solucionar aquests embussaments costa entre 300 i 600 euros.

Des de l'Àrea de Dret a la ciutat i agenda urbana de l'Ajuntament volem remarcar la necessitat de col·laborar en la correcta gestió dels residus domèstics. Moltes gràcies per la teva col·laboració.

Publicat el 26.10.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
×  
Entrevista a Eva Menor, Alcaldessa de Badia del Vallès Entrevista a Eva Menor, Alcaldessa de Badia del Vallès
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
^