Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Si ets una persona treballadora autònoma i la COVID-19 t'ha afectat econòmicament, a partir d'avui pots sol·licitar un ajut de 2.000 euros
Si ets una persona treballadora autònoma i la COVID-19 t'ha afectat econòmicament, a partir d'avui pots sol·licitar un ajut de 2.000 euros
Des d'avui, 9 de novembre, si ets una persona treballadora autònoma i t'has vist afectada econòmicament per la pandèmia, pots sol·licitar un ajut únic d'urgència de 2.000 euros, ofert per la Generalitat de Catalunya.

Amb aquest ajut es vol afavorir el manteniment de la teva activitat econòmica i pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia.

L'ajut puntual és compatible amb qualsevol altre ajut, prestació, subsidi o subvenció, públics o privats, destinat a la mateixa finalitat. Et pots acollir si estàs donat d'alta al Règim Especial de Treballadors Autònoms (RETA) i exerceixes una activitat econòmica com a persona física a títol individual, o formes part d'una cooperativa fins a un màxim de 6 persones (titulars inclosos).

Els requisits són tenir el domicili fiscal a Catalunya, el rendiment de l'activitat dels tres primers trimestres de 2020 no ha de superar els 13.125 euros i la base imposable de la darrera declaració de la renda ha de ser igual o inferior a 35.000 euros.

El termini per presentar la sol·licitud a treball.gencat.cat/ajutautonoms, finalitzarà en deu dies o fins que s'exhaureixin els 20 milions d'euros pressupostats pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, així que t'animem a presentar la sol·licitud com més aviat millor.

Publicat el 09.11.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^