www.badiadelvalles.cat
El Mercat Municipal de Badia estrenarà els mesos vinents la seva botiga en línia de la mà de l'empresa especialitzada El Teu Mercat Online. El projecte compta amb el suport de l'Ajuntament de Badia que, gràcies al fons de prestació de la Diputació de Barcelona, inverteix 15.000 euros en la digitalització del Mercat.

Amb aquesta plataforma els comerciats disposaran d'un Market Place propi on les persones usuàries podran comprar de manera fàcil i còmoda. La navegació podrà ser per parades o per productes, de manera que els clients que coneixen el mercat podran trobar el catàleg dels seus paradistes de confiança i, els que no el coneixen, podran navegar per descobrir l'oferta i escollir els productes per altres criteris.

La venda en línia, canal de futur per al comerç de proximitat

Per ara ja participen en aquesta plataforma 13 concessionaris del mercat. Des de l'Ajuntament es vol animar a la resta de concessionaris a ser-hi perquè els hàbits de consum i de compra estan variant a conseqüència de la pandèmia i la compra en línia s'està configurant com un canal de venda de futur, també per al petit comerç i el comerç de proximitat.

Actualment s'està duent a terme la digitalització del Mercat i ben aviat es podrà començar amb les primeres proves de funcionament, amb l'objectiu de tenir-la a punt per a la campanya de Nadal.

Publicat el 18.11.2020