Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Dilluns, 7 de desembre, jornada de donació de sang al Casal d'Avis
Dilluns, 7 de desembre, jornada de donació de sang al Casal d'Avis

Dilluns vinent, 7 de desembre, Badia del Vallès acull una jornada de donació de sang al Casal d'Avis. La jornada tindrà lloc de 10 a 14 i de 17 a 21 hores. Per participar-hi, cal reservar hora a donarsang.gencat.cat.

Badia se suma al conjunt de municipis catalans que han ofert els seus espais per garantir les donacions de sang a Catalunya durant aquests dies.

Cal reservar hora per donar sang a donarsang.gencat.cat, ja que, amb la reserva s'eviten esperes.

Resum de la campanya de sang

Cal mantenir el ritme de donació de sang
El Banc de Sang fa una crida a la ciutadania per mantenir el ritme de donacions, que continuen sent necessàries durant la pandèmia per a tractaments de càncer, accidents, parts amb complicacions, etc.

La donació de sang és aquests dies una de les activitats imprescindibles que la ciutadania pot fer per afavorir el funcionament del sistema sanitari i l'atenció als pacients dels hospitals.

Donació, amb totes les mesures de seguretat
La donació es farà amb totes les mesures de seguretat. Entre altres accions, les persones donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l'espai, se'ls prendrà la temperatura, han de guardar la distància de seguretat amb la resta de persones i tenen un bolígraf d'un sol ús per emplenar el qüestionari, entre d'altres. Recordem que cal portar mascareta.

Cal recordar, a més, que el coronavirus COVID-19 no es pot transmetre per la sang, sinó per via respiratòria, amb la qual cosa el procés de donació i transfusió disposa de la seguretat habitual.
Més informació sobre la donació de sang i la COVID-19:
Donant de sang, aquests dies ets imprescindible
Noves mesures de prevenció i seguretat als espais de donació
On van les donacions d'aquests dies?

Publicat el 04.12.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
La nova botiga en línia del Mercat de Badia del Vallès, a partir del 18 de gener La nova botiga en línia del Mercat de Badia del Vallès, a partir del 18 de gener
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
×  
Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020 Manifest dels drets dels Infants - Badia del Vallès 2020
×  
Ple Ordinari (28/10/20) Ple Ordinari (28/10/20)
^