www.badiadelvalles.cat
Activitats de venda, atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials, operacions de fontaneria i calefacció-climatització domèstica i informàtica i internet, són les accions formatives a les quals pots optar.

Si ets una persona aturada o en situació d'ERTO, formes part del col·lectiu prioritari d'aquests cursos, totalment subvencionats per Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, fet que fa que siguin totalment gratuïts per a l'alumnat. Ara és el moment de formar-te per trobar una feina o millorar la teva situació laboral.

Els cursos es realitzaran en el Servei Municipal d'Ocupació (a l'Edifici El Molí de l'Ajuntament de Badia del Vallès) i ofereixen una formació teòric-pràctica que capacita pel desenvolupament d'una professió. A més hi ha la possibilitat de fer pràctiques en empreses que és una manera d'apropar-se més al mercat laboral i augmentar les possibilitats d'aconseguir una feina.

Tota la informació, al Servei Municipal d'Ocupació
Ja està obert el termini d'inscripció, així que, per inscriure't o rebre informació sobre les accions formatives, posa't en contacte amb el Servei Municipal d'Ocupació, al telèfon 93 718 16 62, extensió 2, o vine al Servei Municipal d'Ocupació:
Edifici "El Molí" 1a Planta.
Av. Costa Blava s/n

No perdis aquesta oportunitat de formar-te i millorar el teu futur professional!

Informació sobre els cursos de formació ocupacional

Publicat el 29.12.2020