Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Control del clavegueram contra els rosegadors a la zona de l'Av. de la Mediterrània, Av. de la Plata i el carrer Bètica
Control del clavegueram contra els rosegadors a la zona de l´Av. de la Mediterrània, Av. de la Plata i el carrer Bètica
Els tècnics de control de plagues de l'empresa Rains han iniciat aquest matí el control del clavegueram al sector 1 (que comprèn els carrers situats entre l'Av. Mediterrània, part de l'Av. De la Plata i el carrer Bètica).

A través de les tapes d'accés al clavegueram els tècnics col·loquen esquers, per controlar la població. Els esquers estan fixats per evitar la pèrdua o disseminació accidental i per facilitar la seva revisió.

Aquestes accions de control necessiten la col·laboració ciutadana. Concretament, no hem de llençar brossa als jardins, sobretot restes de menjar. Les restes de menjar són un atraient molt fort per als rosegadors i afavoreixen l'existència de caus en aquests jardins.

També és molt important no llençar tovalloletes humides ni brossa pels WC. En moltes ocasions, l'empresa s'ha trobat els raticides que havia posat al clavegueram embolicats de tovalloletes, fet que impedeix que els rosegadors se'ls mengin, a més del perill de què s'embussi el clavegueram per l'acumulació d'aquestes tovalloletes.

Publicat el 20.01.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès Carnestoltes 2021 a Badia del Vallès
×  
L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran L'Ajuntament finalitza el segon habitatge de lloguer adaptat per a la gent gran
×  
Entrevista a Eva Menor, Alcaldessa de Badia del Vallès Entrevista a Eva Menor, Alcaldessa de Badia del Vallès
×  
Vídeo spot Cursa Virtual AECC Vídeo spot Cursa Virtual AECC
^