www.badiadelvalles.cat
L'espai per a la votació al col·legi electoral del CEIP La Muñeira serà una sala utilitzada pel professorat de l'escola i no una aula, com s'havia definit prèviament.

A conseqüència de la preocupació que les famílies han transmès a l'Ajuntament per la ubicació de l'espai de votació a una aula del centre, aquest matí, l'equip tècnic de l'Ajuntament s'ha reunit al centre amb l'alcaldessa, Eva Menor, per veure si havia la possibilitat de modificar el lloc de votació. Calia trobar un espai alternatiu que reunís les condicions de volum, ventilació i accessibilitat necessàries per facilitar el procés de votació. Finalment, i un cop, parlat amb la direcció del centre, l'espai habilitat per a la votació serà una sala utilitzada pel professorat del centre.

Des de l'Ajuntament volem subratllar que el canvi d'ubicació s'ha realitzat en atenció a la preocupació de les famílies, no perquè no estigués garantida la seguretat sanitària. Com a la resta de col·legis electorals, es netejarà i desinfectarà l'espai de la votació abans, durant i després del procés electoral.

Publicat el 13.02.2021