www.badiadelvalles.cat
Del 15 al 21 de febrer, Badia del Vallès se suma a la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna, amb activitats culturals i participatives que reivindiquen les llengües i la multiculturalitat.

L'acte central de la celebració serà la xerrada de Seda Hakobyan, politòloga armènia i col·laboradora de Vilaweb, especialitzada en conflictes com el de l'Artsakh i Corea, que parlarà sobre el genocidi armeni.

Aquest és el context del llibre Quadern d'Aram, de M. Àngels Anglada, que ha llegit l'alumnat dels cursos de català per a persones adultes del Servei Local de Català i els participants del club de lectura de la biblioteca. La xerrada es farà a l'Auditori Municipal, a les 18.30 h i és oberta a la població (amb inscripció prèvia per restriccions d'aforament per la COVID-19).

Pots reservar la teva entrada a l'enllaç http://recintes.cat/badiadelvalles.

Durant tota la setmana hi haurà diferents activitats adreçades a infants, joves i població en general, que es difondran a les xarxes socials del Servei Local de Català, de la biblioteca Vicente Aleixandre i de l'Ajuntament de Badia.

Per a més informació sobre les activitats, consulta el cartell de la celebració i les xarxes socials.

XII Festa de la Llengua Materna a Badia del Vallès

Publicat el 15.02.2021