Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
L'equip guanyador de la competició femenina del Cruyff Courts 6vs6 de Badia es classifica per jugar la final nacional

Una imatge de la competició femeninaEl passat 12 de maig, els equips guanyadors del campionat Cruyff Courts 6vs6 que es va celebrar a Badia del Vallès el passat mes d'abril, van jugar a Terrassa la final regional contra els equips guanyadors del torneig de la ciutat egarenca.

L'equip badienc femení -Football Team Seguidillas- va guanyar la final, victòria que les classifica per jugar la final nacional, que tindrà lloc a Igualada el proper 11 de juny. L'equip masculí, La Segui al Poder, en canvi, va perdre el seu partit.

Recordem que el passat dia 5 d'abril, més d'un centenar d'alumnes de les tres escoles del municipi van prendre part en el Cruyff Courts Campions 6 vs 6, una competició de futbol 6 contra 6 amb equips formats als cursos de 5è i 6è de primària de les escoles de la ciutat. Els guanyadors, tant en categoria masculina com femenina, pertanyien a l'escola Las Seguidillas.