Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Bon paper del Football Team Seguidillas a la final nacional del Cruyff Courts 6vs6

Components del Football Team SeguidillasEl Football Team Seguidillas, l'equip guanyador de la competició femenina del Cruyff Courts 6vs6 de Badia, va jugar diumenge passat, 11 de juny, la fase final del campionat nacional. Les badienques, que van jugar un total de 4 partits, van superar la primera fase eliminatòria tot i que van quedar eliminades a quarts de final.

Malgrat tot, les joves jugadores s'ho van passar d'allò mes bé jugant a futbol i van poder, a més, gaudir de diferents activitats que s'havien organitzat de manera paral·lela, com ara jocs d'aigua i de punteria o inflables gegants. En la fase final, que va tenir lloc a Igualada, hi van prendre part equips de tot Catalunya i de la resta de l'Estat.

Recordem que el passat 12 de maig, els equips guanyadors del campionat Cruyff Courts 6vs6 que es va celebrar a Badia del Vallès el passat mes d'abril, on van participar més d'un centenar d'alumnes de 5è i 6è de les tres escoles de la ciutat, van jugar la final regional del torneig contra els equips guanyadors de Terrassa. L'equip femení es va classificar per jugar la final nacional, mentre que l'equip masculí, La Segui al Poder, no va poder superar el seu rival.

Per una altra banda, el dijous 8 de juny, va tenir lloc el partit final de la lliga de futbol organitzada conjuntament pels serveis d'Adolescència i d'Esports de l'Ajuntament i l'AEE. Finalment, els Estrella Roja van guanyar la final disputada contra els Ballartinaikos, que van acabar com a guanyadors del premi al fairplay. Tots ells podran gaudir d'una entrada a un parc aquàtic.Un moment de la final entre l'Estrella Roja i el Ballartinaikos