Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies
Aula Màgica a l'Escola Las Seguidillas
Aula Màgica a l'Escola Las Seguidillas
L'Escola Las Seguidillas ha inaugurat l'Aula Màgica, una sala amb un ambient acollidor on els infants poden desenvolupar les seves capacitats per mitjà de diferents microespais i materials adequats a les seves potencialitats. L'aula està pensada per fer créixer i aprendre a partir de la descoberta i l'experimentació amb materials i ambients diversificats dins del seu entorn proper.

Aquest projecte valora la importància de la integració sensorial com a base per la millora del processament i modulació dels estímuls per a l'autoregulació, la resposta adaptativa i les condiciones per l'aprenentatge.

L'Aula Màgica és un espai facilitador d'estímuls on tots els infants de l'escola poden participar de manera activa en diferents propostes per part de la persona tutora.

Aquesta iniciativa s'ha realitzat gràcies al recurs de suport intensiu per a l'escolarització inclusiva (SIEI), abans USEE que ofereix el Departament d'Educació i que consisteix en dotacions extraordinàries de professionals que s'incorporen a les plantilles d'escoles i instituts com a recursos intensius per atendre l'alumnat amb necessitats educatives específiques que ho necessitin.

A l'acte d'inauguració de l'Aula Màgica van assistir l'alcaldessa, Eva Menor; el tinent d'alcaldessa tercer, Josep Martínez; la regidora d'Educació, María José Infante; personal de serveis educatius i entitats de la ciutat.

Publicat el 18.05.2022
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
MÉS ACTUALITAT:
×  
Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia Eva Menor informa sobre l'estat d'emergència per sequera a Badia
^